nieuws
13.09.2022

Harbour Run 2022 voor 95% uitverkocht

Goed nieuws, of misschien niet als je nog geen startbewijs hebt? Het enthousiasme is weer groot dit jaar, want 95% van de startbewijzen is uitverkocht. Ontdek de haven met je vrienden, familie of collega’s en overwin samen de obstakels zoals echte havenarbeiders dat zouden doen. Wees snel, want inschrijven kan alleen nog in het allerlaatste startvak! Scroll snel daar naar onder om je in te schrijven.

Heb je al tickets? Ren dan snel naar de ‘Get Ready‘ om je optimaal voor te bereiden op deze te gekke obstacle run dwars door de Rotterdamse haven.

 

Meedoen? Ja toch, niettan?
Ben jij een harde werker? Ga de uitdaging aan! Net als voorgaande jaren is de start en finish in de RDM Onderzeebootloods. De eerste startwave is om 11.00 uur waarbij ieder kwartier een nieuwe groep deelnemers van start gaat. De startwave waar je je nog voor kan inschrijven is: 13.45 uur, 14.00 uur, 14.15 uur & 14.15 uur.
Businessteams
Deze week is de laatste week dat jij jouw businessteam kan aanmelden! Help op 2 oktober 2022 je teamgenoten over de obstakels, juich elkaar naar de finish en proost na de run met elkaar in de ECT Rotterdam business area!
Steun bij jouw inschrijving het Ronald McDonald Huis Rotterdam
De Harbour Run 2022 heeft zich verbonden aan het Ronald McDonald Huis Rotterdam. We dagen je daarom uit om geld in te zamelen en er samen voor te zorgen dat kinderen en ouders samen kunnen zijn! Doneer bij jouw inschrijving of doneer meteen via onderstaande button! Kijk voor meer informatie op de website.