nieuws
12.08.2021

AA drink refresht tijdens de Harbour Run Rotterdam!

AA Drink verbindt zich als mainpartner aan de Harbour Run en stimuleert jou om het beste uit je sportprestatie te halen!

Get refreshed met AA Drink!
AA Drink ISO-Lemon is dit jaar de officiële sportdrank van de Harbour Run! Tijdens de Harbour Run kan je bij de AA Drink refreshpoints jezelf trakteren op een ijskoude dorstlesser. Daarmee kan je jezelf opladen, verleg je je grenzen en dwing je jezelf tot het uiterste. Zet door en overwin de Harbour Run!

Verleg de grenzen van je vriendschap
Uit liefde voor de sport stimuleert AA Drink iedereen om te gaan sporten. Wat je doel ook is, AA Drink helpt je om beter te presteren. Het gebruik van de juiste sportdrank op het juiste moment kan het verschil betekenen tussen winst of verlies, tussen het breken van een PR of niet. AA Drink heeft daarom een breed assortiment aan functionele sportdranken. Voor de specifieke gebruiksmomenten voor, tijdens of na het sporten. Zo kan jij altijd maximaal presteren. Jij bepaalt hoe hard je er voor gaat, AA Drink zorgt dat je blijft gaan! AA Drink, Ready For More!

Tijdens de Rotterdam Harbour Run draait het om het verleggen van fysieke en mentale grenzen. Het is een totaalbeleving die je samen met vrienden ervaart in een unieke setting in de haven van Rotterdam. Samen hindernissen overwinnen. Elkaar motiveren en helpen. Grenzen verleggen… en natuurlijk een hoop fun van start tot finish. “Een obstacle run is één van de leukste en meest uitdagende sportieve activiteiten die je samen met je vrienden kan doen en daar willen we als nummer 1 sportdrank van Nederland graag deel van uitmaken.”

Win kaarten voor de Harbour Run Rotterdam!
Ben jij klaar om de grenzen van je vriendschap te verleggen? Via AA Drink maak je kans op onder andere een vriendenweekend boordevol avontuur of tickets voor de Harbour Run Rotterdam. Ga snel naar aa-drink.com/teamspirit en ontdek hoe jij kans maakt op één van de gave prijzen!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Harbour Run en Harbour Walk? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.