Startnummers 2021

Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover: de Harbour Run 2021! Voor alweer het achtste jaar is de Rotterdamse haven het decor voor de 6 of 10 km lange obstakelrun met maar liefst 27 obstakels over de kades en haventerreinen van Europa’s grootste haven. De obstacle run is volledig uitverkocht. Ruim 5.000 deelnemers zullen de obstakels van de Harbour Run gaan trotseren tijdens de 8e editie van de Harbour Run!

De startnummers en -tijden voor de komende editie zijn bekend en kunnen hieronder worden opgezocht.

Deelnemersinformatie
Om je optimaal voor te bereiden op de Harbour Run geven we jou graag alle essentiële informatie voor een succesvolle dag! Bestudeer alle info daarom goed zodat 3 oktober voor jou een onvergetelijke dag wordt. Klik op de onderstaande link die op jou van toepassing is en bekijk alle deelnemersinformatie:

Testen voor toegang
Om de Harbour Run veilig te kunnen organiseren, maken we voor gebruik van de Testen voor Toegang voorwaarden. Voor iedereen (deelnemers, bezoekers, gasten, begeleiders, vrijwilligers, personeel, etc.) geldt dat je het evenemententerrein rondom de RDM Onderzeebootloods op kan als je bent getest, volledig gevaccineerd (langer dan 14 dagen) of een herstelbewijs van COVID-19 hebt. Bekijk daarom ook de informatie op deze pagina goed door!