nieuws
15.02.2023

De inschrijvingen voor de jubileumeditie zijn geopend!

Dé ultieme, meest Rotterdamse en gaafste run van het jaar is zondag 1 oktober terug met een speciale jubileumeditie, want de Harbour Run bestaat 10 jaar! Mijlpalen moeten gevierd worden en dat doen we graag samen met al onze Harbour Runners van de afgelopen jaren. Vanaf nu zijn de inschrijvingen geopend, dus trek snel een sprintje naar de inschrijving!

Het begon met een onwerkelijk plan in 2013. Een run door de Rotterdamse haven, dat kan toch niet?! 10 jaar later lopen we nog steeds in dezelfde mooie Rotterdamse haven, waar nu ieder jaar zo’n 6.000 deelnemers aan de start van de 6 of 10km lange run staan. Samen de containers wall overwinnen, de zeilen hijsen, klauteren over stootkussens en elkaar naar de finish helpen. De Harbour Run is niet meer uit de Rotterdamse evenementenkalender weg te denken.

Early bird tickets
Om het jubileum te vieren kunnen de eerste 500 deelnemers hun tickets binnen hijsen voor €42,50! Wacht niet te lang met inschrijven, want de verkoop gaat altijd hard. Welke landrotten zien we op zondag 1 oktober 2023 terug aan de start van de jubileum editie?

Inschrijven

 

Meedoen met een businessteam?
In de haven draait het allemaal om teamwork. Vind je dat jouw collega’s dit jaar wel een extra sportieve uitdaging kunnen gebruiken? Creëer dan jouw eigen businessteam!  Het is een té leuke obstacle run voor een teamuitje met personeel, dus roep al je collega’s op en maak jouw businessteam compleet.

Businessteam inschrijven

 

Steun het Ronald McDonald Huis!
Naast het rennen en klauteren door de Rotterdamse haven kunnen ook dit jaar de Harbour Runners in actie komen voor het goede doel. Dit jaar is dat het Ronald McDonald Huis Sophia in Rotterdam. In het Ronald McDonald Huis logeren ouders, broertjes en zusjes van een ernstig ziek kind, die opgenomen is in het ziekenhuis. Dankzij deze logeerplek dicht bij het ziekenhuis, staan ouders altijd binnen een paar minuten bij het ziekenhuisbed van hun kind. Help ons mee en doneer!

Doneer nu!