nieuws
21.09.2021

Deelnemersinformatie 2021

Op zondag 3 oktober is het zover! De 8e editie van de Harbour Run. Voor alweer het achtste jaar is de Rotterdamse haven het decor voor de 6 of 10 km lange obstakelrun met maar liefst 27 obstakels over de kades en haventerreinen van Europa’s grootste haven.

Testen voor toegang
Om de Harbour Run veilig te kunnen organiseren, maken we voor gebruik van de Testen voor Toegang voorwaarden. Voor iedereen (deelnemers, bezoekers, gasten, begeleiders, vrijwilligers, personeel, etc.) geldt dat je het evenemententerrein rondom de RDM Onderzeebootloods op kan als je bent getest, volledig gevaccineerd (langer dan 14 dagen) of een herstelbewijs van COVID-19 hebt. Bekijk daarom ook de informatie op deze pagina goed door!

Deelnemersinformatie
Om je optimaal voor te bereiden op de Harbour Run geven we jou graag alle essentiële informatie voor een succesvolle dag! Bestudeer alle info daarom goed zodat 3 oktober voor jou een onvergetelijke dag wordt. Klik op de onderstaande link die op jou van toepassing is en bekijk alle deelnemersinformatie:

Blijf up-to-date!
Hou voor de meest up-to-date informatie goed onze social media kanalen in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief!