nieuws
23.05.2019

DRV Accountants & Adviseurs verlengt sponsorcontract Harbour Run

Na twee succesvolle jaren hoofdsponsorschap heeft DRV haar contract met de Harbour Run verlengd. “De obstacle run door de Rotterdamse haven sluit aan bij wat DRV zo kenmerkt: het werken in de echte economie. De slogan van de Harbour Run is dit jaar ‘door harde werkers, voor harde werkers’, dus dat is de perfecte combinatie”, vertelt Otwin van Drunen, vennoot en accountant bij DRV.

DRV is nauw betrokken bij de regio Zuidwest-Nederland waarin de accountants van het bedrijf werken en wonen. Dat is de reden dat DRV een partner is van een aantal toonaangevende evenementen in de regio Zuidwest-Nederland, waaronder verschillende sportevenementen. “Het leveren van een topprestatie stimuleren we, zowel op zakelijk als sportief vlak. Daarin zien we overeenkomsten, want het leveren van een topprestatie kan alleen als er topkwaliteit wordt geboden.”

Vorig jaar stond DRV met 100 medewerkers aan de start van de Harbour Run. Ook dit jaar doet er weer een groot team mee. DRV hecht grote waarde aan een goede werk-privé balans. “Onze collega’s krijgen voldoende tijd om te sporten, want het zorgt voor een goede ontspanning naast het harde werken wat er moet gebeuren”, zegt Otwin van Drunen. In hetzelfde weekend als de Harbour Run vindt ook de Kustmarathon Zeeland en Singelloop Breda plaats. Ook van deze evenementen is DRV sponsor en staan ze met zoveel mogelijk relaties en collega’s aan de start.

De Harbour Run voert dwars over haventerreinen en kades, langs de schepen, kranen, containers en door een aantal havenloodsen van de Rotterdamse haven. Deze terreinen zijn normaal gesproken afgesloten voor publiek, maar worden op 6 oktober speciaal voor de naar verwachting 6.500 Harbour Run lopers opengesteld. De deelnemers kunnen kiezen om 10 of 6 km af te leggen. Niet alleen de setting van de Harbour Run is uniek. De deelnemers worden tijdens de Harbour Run uitgedaagd om in totaal meer dan 25 obstakels te overwinnen.

Op de hoogte blijven van het nieuws? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.