nieuws
02.10.2023

De Harbour Run 2023: een stralend 10-jarig jubileum!

Onder een stralende zon vierde de Harbour Run Rotterdam gister zijn 10-jarig jubileum groots. Meer dan 6.000 deelnemers trotseerden vol enthousiasme het iconische obstacle run-evenement, dat dit jaar extra glans kreeg met de terugkeer van de meest legendarische obstakels van de afgelopen jaren.

Terugkeer van legendarische obstakels
Joost Kuyper, projectleider van de Harbour Run namens organisator sportmarketingbureau SportVibes, deelde zijn vreugde over het verloop van het evenement: “Voor onze tiende editie hebben we enkele klassiekers uit de kast gehaald, zoals de opvallende ballenbak waar deelnemers doorheen moesten klauteren. Ook de Container Wall XXXL maakte zijn terugkeer, een muur van containers die dit jaar met een totale hoogte van tien meter hoger was dan ooit tevoren.”

Het echte ’havengevoel’
Deelnemers deelden hun enthousiasme en beschreven de ervaring als “Het was geweldig om tussen de containers en langs het water te lopen: het échte havengevoel.” Antje (51) liep de Harbour Run samen met haar bootcampgroep: “Voor mij was het de eerste keer, maar anderen uit mijn groep hebben al eerder meegedaan. Het was fantastisch!”

De voorinschrijvingen voor 2024 geopend!
Dit jaar was de Harbour Run in recordtijd uitverkocht en na de 10e editie zijn we er gelukkig nog lang niet klaar mee. Nog langer niet, want de editie van 2024 staat alweer op de planning! Het succes van deze jubileumeditie belooft veel voor de komende edities, waarbij we blijven streven naar vernieuwing en het bieden van een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Op 6 oktober 2024 kan jij opnieuw zwoegen en zweten door de Rotterdamse haven. Verzeker je nu alvast van een startplek en schrijf je vrijblijvend in voor de 11e editie!

Voorinschrijven individuele deelnemers

Voorinschrijven businessteams