nieuws
30.07.2021

Get ready met DAKA!

DAKA helpt jou op weg naar je succes. De van oorsprong in Rotterdam opererende sportketen verbindt zich de komende 2 jaar als trainingspartner aan de Harbour Run.

Samen met DAKA zorgen we ervoor dat jij optimaal voorbereid bent op de Harbour Run! Het begint allemaal bij het vinden van de juiste running gear. Vind bijvoorbeeld de beste hardloopschoenfit met de DAKA Feet-ID of shop in het ruime assortiment aan kleding, running accessoires of sportvoeding. Daarnaast helpt DAKA jou als trainingspartner ook op weg om fit aan de start te staan bij de Harbour Run en de gerse obstakels te overwinnen! Laat je inspireren door de beste tips & tricks van DAKA.

DAKA Sport & Lifestyle: since 1965

Met 16 filialen verspreid over heel Nederland én een online webshop vind je bij DAKA het meest omvattende en beste aanbod aan sport- en lifestyle artikelen. Of je nu gaat voor hardlopen, hockey, voetbal, tennis, wintersport of een andere sportieve activiteit: bij DAKA ga jij voor nóg meer plezier in je sport.

Harbour Run x DAKA

”Als echte sportliefhebbers zijn wij bij DAKA trots op een samenwerking met de Harbour Run”, aldus directeur Jan-Peter Dankaart. De toegankelijkheid van het evenement is iets wat de sportketen zeer aantrekt: ”DAKA helpt sporters op weg naar succes. Wat het doel ook is, groot of klein. Of je nu gaat voor de snelste tijd in de wedstrijd of voor de overwinning op jezelf: als je er écht voor gaat, is alles mogelijk”, stelt Jan-Peter. ”En wat is nou mooier dan bijdragen aan een sportieve activiteit door Rotterdam, de stad waar DAKA in 1965 ooit begon?”. Hij vervolgt: ”Wij blijven zeker niet alleen aan de zijlijn staan, als team doen wij ook mee aan de Harbour Run! De voorbereidingen zijn al in volle gang”.

Bij DAKA kun je rekenen op een bak aan ervaring op sportgebied. ”In onze winkels bieden wij services om sporters van elk niveau nog meer plezier te kunnen geven tijdens het sporten. Zo bieden wij met de DAKA Feet-ID een gepersonaliseerde oplossing voor het vinden van de juiste hardloopschoen. De scan analyseert de voet, terwijl de loopanalyse met behulp van de geavanceerde drukplaattechnologie laat zien waar drukpunten zich bevinden. Natuurlijk wordt de scan uitgevoerd onder begeleiding van een ervaren hardloopspecialist”.

Binnenkort maken we meer bekend! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.