nieuws
29.09.2022

Harbour Run 2022 checklist

Of het nou je eerste Harbour Run is of je negende. Het is altijd lastig om te bedenken wat je mee moet nemen voor een obstacle run. Een goede outfit is het halve werk. Maar wat is een goede outfit voor de Harbour Run? Om je optimaal voor te bereiden op de Harbour Run geven we je graag tips, zodat je niks vergeet!

CHECKLIST VOOR DE HARBOUR RUN

 1. Jouw startnummer en bevestigingsmail
 2. Identiteitsbewijs
 3. Lees vooraf de deelnemersinformatie goed door
 4. Een goede warming-up (wordt verzorgd door onze trainingspartnerDAKA!)

WHAT TO WEAR TIJDENS DE HARBOUR RUN
Het kan koud en nat zijn tijdens de Harbour Run. Voorkom spierblessures door de juiste sportkleding aan te doen. Vooral thermokleding en goede schoenen zijn essentieel als je de obstakels in de haven gaat trotseren.

De juiste hardloopgear bestaat uit:

 1. Goede hardloopschoenen met genoeg grip zijn essentieel
 2. Sportkleding (TIP: draag GEEN katoen, dit wordt zwaar en blijft lang koud en nat!)
 3. Thermokleding is de basis!
 4. GPS Sports Tracker, altijd leuk om te zien hoelang je hebt gelopen, hoeveel calorie√ęn je hebt verbrand en wat de tijd was! Zorg er wel voordat deze waterdicht is…
 5. En vergeet vooral niet je beste beentje voor te zetten ūüėČ

Neem je supportersclan mee!
Neem je familie, vrienden, collega’s of kennissen mee om je aan te moedigen langs de route. In de haven doen we het niet alleen, maar doen we het samen. Met die support is het een eitje om de finish te halen. Voor supporters hebben we speciale cheerzones ingericht rondom het Harbour Run parcours. Deze cheerzones zijn terug te vinden op de plattegrond van het parcours!

Ff opladen onderweg
Onderweg kan je je bij onze refreshpoints nog even opladen met een dorstlesser en een energieboost, zodat jij zeker weten de eindstreep haalt!

NA DE HARBOUR RUN
Wanneer jij de finishlijn hebt bereikt is het tijd om met al jouw teammaten nog lang na te kletsen over de bijzondere ervaring en overwinning. Daarvoor is het wel zo lekker om een droog en warm setje kleding mee te nemen. Cheers!

 • Camera om de overwinning vast te leggen!
 • Een setje droge/warme kleding en schoenen
 • Een handdoek

Blijf up-to-date
Hou voor de meest up-to-date informatie goed onze social media kanalen in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!