nieuws
06.09.2019

Harbour Runners dragen bij aan baanbrekend onderzoek in Sophia Kinderziekenhuis

Stichting Vrienden van het Sophia goede doel van Harbour Run
Op 6 oktober vindt de Harbour Run weer plaats in Rotterdam.Naast het rennen en klauteren over de obstakels kunnen de deelnemers, bussinesteams en partners dit jaar in actie komen voor de Stichting Vrienden van het Sophia. Hiermee steunt de Harbour Run baanbrekend onderzoek in het Sophia Kinderziekenhuis en draagt zo bij aan de beste zorg voor zieke kinderen.

Oplossingen zijn niet langer ondenkbaar
Je identiteit, je leven, je geluk. Alles hangt af van de ontwikkeling van je hersenen. Kleine afwijkingen hebben vaak grote gevolgen. De ontwikkelingen in de technische en medische wetenschap gaan razendsnel. Daarom bundelt het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis al haar expertise en ervaring op het gebied van het hoofd, de hersenen en de zintuigen in een speciaal Kinderhersencentrum. Hier kan het Sophia de nieuwste inzichten en onderzoekstechnieken optimaal benutten. Waardoor oplossingen niet langer ondenkbaar zijn. Start een actie voor het Sophia en steun de realisatie van het Kinderhersencentrum.

“We zijn erg blij om de Harbour Run dit jaar toe te mogen voegen als onderdeel van Sporten voor Sophia. Om het Kinderhersencentrum te realiseren is veel geld nodig en hoe meer mensen daar aan bijdragen des te beter. We hopen dan ook dat veel Harbour Runners hun prestatie willen laten sponsoren voor het Sophia Kinderziekenhuis”, aldus Mariska Kavelaar van de Stichting Vrienden van het Sophia.

Maak een actiepagina aan en/of doneer!
Om de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam te helpen is geld nodig. Maak nu direct een actiepagina aan en/of doneer op https://www.sportenvoorsophia.nl/sport/harbour-run-rotterdam, zodat je kunt starten met het werven van sponsorgeld.

De Stichting Vrienden Van Sophia
Het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is het oudste en grootste kinderziekenhuis van Nederland. De Stichting Vrienden van het Sophia werft fondsen om projecten m.b.t. het welzijn van zieke kinderen en hun families in het Sophia Kinderziekenhuis te realiseren of te verbeteren. Daarbij doet de stichting er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Verder zet de Stichting zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van ziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren.