nieuws
16.09.2021

HEBO Maritiemservice b.v. nieuwe obstacle partner van de Harbour Run

HEBO Maritiemservice b.v. verbindt zich dit jaar aan de Harbour Run Rotterdam! Tijdens de Harbour Run loop jij over het terrein van HEBO en kijk jij je ogen uit tussen al het hijsmateriaal en verschillende vaartuigen van deze maritieme allrounder.

Binding Rotterdamse haven
Het hoofdkantoor van HEBO bevindt zich vanaf 2010 in de Rotterdamse haven en zag een logische fit met de obstakelrun. De Harbour Run past bij de belofte van HEBO: doorpakken en oplossingen bieden, hoe en waar dan ook! Als Rotterdams maritiem bedrijf is HEBO net als de Harbour Run zeer betrokken met de Rotterdamse haven en heeft het zichzelf het doel gesteld om de Rotterdamse haven nóg beter op de kaart te zetten.

“Van Heavy Lifting en Berging tot een Olieruiming, HEBO staat voor diversiteit. Gezien het feit dat er diverse machinerie op het terrein staat is het voor onze deelnemers ontzettend gaaf om over hun terrein te lopen”, zegt Martin den Ouden (Sales Manager, Harbour Run). Daarnaast heeft HEBO veel raakvlakken met andere businessteams en hebben ze ook een 1 op 1 fit programma, waardoor een partnership met HEBO een logische keuze lijkt.

HEBO Maritiemservice B.V.
Als deelnemer zal je verstelt staan van al het diverse materiaal van HEBO. Van verschillende hijsmiddelen tot diverse werkboten, drijvende bokken, HEBO heeft alles in huis. En hoe gaaf is het dat jij daar tussendoor kan lopen?

“Bij HEBO zijn wij bekend met complexe en veelzijdige projecten. Onze belofte? Doorpakken en een oplossing bieden; hoe en waar dan ook. Wij gaan dit tijdens de Harbour zeker in de praktijk te brengen. Consider it done!” zegt Shirley Bongaards (Sales Assistent, HEBO Maritiemservice).

Vitaliteit
HEBO vindt de vitaliteit van werknemers erg belangrijk en daarom lopen zij dit jaar ook mee met de Harbour Run. Het team van HEBO herbergt een schat aan kennis, ervaring en doorzettingsvermogen. Ideale eigenschappen om te hebben als Harbour Run deelnemer. Kan jij het team van HEBO verslaan?

Schrijf je nu nog in!
Op zondag 3 oktober vindt de 8e editie van de Harbour Run plaats. Tijdens de vorige editie van de jaarlijkse obstacle run door de Rotterdamse haven trotseerden ruim 5.500 deelnemers het parcours van 6 km of 10 km! Durf jij dat jaar samen met je vrienden, familie of collega’s de uitdaging aan te gaan? Schrijf je dan nu nog in voor de Harbour Run 2021!

Binnenkort maken we meer bekend! Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Harbour Run en Harbour Walk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.