nieuws
16.08.2021

Het Maritiem Museum vertelt jou alles over de Rotterdamse Haven

In samenwerking met het Maritiem Museum ontdek jij de Rotterdamse havenverhalen tijdens de meest unieke wandeltocht van Rotterdam op zondag 3 oktober. Bekijk en luister naar verhalen van echte havenkenners vanuit het Maritiem Museum en ga mee op een wandeltocht door het maritieme heden en verleden.

Het Maritiem Museum is als geen ander in staat om op basis van hun kennis en collectie het verhaal van de maritieme industrie te vertellen aan een overwegend niet-maritiem publiek. “We willen de impact van de maritieme wereld overbrengen aan de samenleving om te laten zien dat de maritieme wereld een grote impact heeft op het dagelijks leven. Daarom is het ontzettend mooi om ons aan een evenement als de Harbour Walk te koppelen”, aldus het Maritiem Museum.

Wandel mee met de Harbour Walk Rotterdam!
Ben jij geen held in hardlopen en het trotseren van rauwe obstakels, maar laat de haven van Rotterdam jouw hart wel sneller kloppen? Schrijf je dan in voor de Harbour Walk Rotterdam op zondag 3 oktober!

Inmiddels zijn al 35% van de Harbour Walk kaarten uitverkocht. Wacht dus niet langer en kies jouw wandeltocht van 6 of 10km! De Harbour Walk brengt je langs de meest unieke plekken in de haven. Daarnaast beleef je tijdens de wandeltocht ook nog eens van dichtbij mee hoe de Harbour Runners over de rauwe obstakels klimmen en klauteren. Zo dichtbij dat je de strijdlust in de ogen van de Harbour Runners kan zien en misschien zelfs kan voelen. De prijs voor een startbewijs is €45,- incl. administratiekosten.

Bij jouw Harbour Walk inschrijving is inbegrepen:

  • Een Harbour Walk T-shirt
  • Een Harbour Walk medaille
  • Koffie/thee en wat lekkers voor onderweg

Wandel jij ook mee?

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Harbour Walk en Harbour Run? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.