nieuws
04.03.2020

Inschrijving geopend: Korting voor de eerste 500 deelnemers

De Harbour Run vindt voor de achtste keer plaats in de Rotterdamse haven, op zondag 4 oktober en de inschrijving is vanaf vandaag geopend. Meedoen aan de Harbour Run geeft je de mogelijkheid om het leven van de havenarbeiders van dichtbij mee te maken.

De Rotterdamse havenbedrijven stellen speciaal voor deze obstacle run hun terreinen open, zodat je kan rennen over haventerreinen en kades, langs schepen, kranen, containers en door havenloodsen. Als deelnemer heb je de mogelijkheid om een parcours af te leggen van 6 of 10 km waardoor je een uniek kijkje achter de schermen krijgt in de grootste Europese Containerhaven. Naast het unieke decor is het ook hard werken door de vele obstakels op het parcours; klimmen over containers, springen over hekken, klauteren over stootkussens, hijsen van zeilen en sjouwen van zware gewichten.

Het goede doel
Naast het rennen en klauteren over de obstakels kunnen de deelnemers, bussines teams en partners dit jaar in actie komen voor de Stichting Vrienden van het Sophia. Hiermee steunt de Harbour Run baanbrekend onderzoek in het Sophia Kinderziekenhuis en draagt zo bij aan de beste zorg voor zieke kinderen.
Fikse korting voor de eerste 500 deelnemers
Net als voorgaande jaren is de start en finish in de RDM Onderzeebootloods. De eerste startwave is om 11.00 uur waarbij ieder kwartier een nieuwe groep deelnemers van start gaat. Wacht niet te lang, want de verkoop gaat altijd hard! En de eerste 500 startbewijzen gaan eruit voor 42,50 euro. Dat is met een korting van 12,50 euro!
Je kan je hier inschrijven.