nieuws
09.03.2021

Inschrijvingen Harbour Run 2021 wéér geopend!

In 2020 vond voor het eerst in acht jaar tijd de Harbour Run niet plaats, maar vanaf vandaag gaat onze blik weer vooruit. De inschrijvingen voor de achtste editie van de jaarlijkse obstacle run door de Rotterdamse Haven zijn weer geopend. Na een jaar zonder grote evenementen snakken wij om jullie weer over al die gerse obstakels te zien klimmen en klauteren midden in de grootste Europese haven. Ja toch, niettan?

Ook dit jaar heb je als deelnemer de mogelijkheid om een parcours van 6 of 10 km af te leggen. Je krijgt daarmee een uniek kijkje achter de schermen op het terrein van de Rotterdamse havenbaron die normaal voor ons afgesloten zouden zijn. Naast het unieke decor is het ook hard werken door de vele obstakels op het parcours; klimmen over containers, springen over hekken, klauteren over stootkussens, hijsen van zeilen en sjouwen van zware gewichten. Net als voorgaande jaren is de start en finish in de RDM Onderzeebootloods.

Wacht niet te lang met inschrijven, want de verkoop gaat altijd hard! Neem jij de route voor harde werkers van 6km of daag jij jezelf uit door de route van 10km te kiezen? Schrijf je hieronder in voor 6km of 10km.

Wil je meedoen met een Business Team? Klik dan op onderstaande button om jouw team in te schrijven!

Deelnemers krijgen garantie op ticket

Vorig jaar ging de Harbour Run door corona helaas niet door. Wee gaan ervan uit dat we dit jaar de Harbour Run weer gewoon kunnen organiseren. Echter bieden wij al onze deelnemers aan het evenement van dit jaar speciale ticketgaranties. Mocht het evenement toch niet doorgaan hebben alle deelnemers daarmee de garantie dat ze hun startbewijs kunnen behouden voor de volgende editie het jaar erna of kunnen ze hun geld terug vragen.

Steun het goede doel

Naast het rennen en klauteren over de obstakels kunnen de deelnemers, business teams en partners net als bij de uitgestelde editie van vorig jaar in actie komen voor de Stichting Vrienden van het Sophia. Hiermee steunt de Harbour Run baanbrekend onderzoek in het Sophia Kinderziekenhuis en draagt zo bij aan de beste zorg voor zieke kinderen. Help jij mee? Schrijf je dan nu in voor de Harbour Run 2021! Meer weten over Stichting Vrienden van het Sophia? Klik dan op onderstaande link.