nieuws
29.09.2021

International Lashing Service B.V. gaat geen uitdaging uit de weg!

Op het terrein van de havenarbeiders is het hard werken. Sjouwen van gewichten, klimmen over containers en kruipen onder kranen door is dagelijkse kost.

Dit weet het team van International Lashing Service als geen ander. ILS kent de Harbour Run uit haar broekzak. “Al vanaf de eerste editie van de Harbour Run hebben we van dichtbij mogen meemaken wat voor fantastisch evenement dit is. Ons enthousiasme was direct gewekt en het tweede jaar waren we er dan ook als team bij!” Inmiddels heeft ILS een vaste groep met enthousiaste collega’s die jaarlijks meelopen en zijn ze dit jaar weer helemaal klaar voor een nieuwe editie van de Harbour Run.

Obstakel International Lashing Service
ILS heeft het partnership met de Harbour Run weer voor een jaar verlengd. Zo staan ze dit jaar weer met een businessteam aan de start van de obstacle run én hebben ze sinds een aantal jaar ook hun eigen obstakel op het parcours. Haal je klauwen maar uit de mouwen, want ILS heeft een uitdaging voor jou! Sinds de editie van 2019 maakt ILS het obstakel ter plekke door gebruik te maken van diverse sjormaterialen. Haal je klauwen uit de mouwen en baan jezelf een weg door het enorme spinnenweb aan sjorren!

OVER ILS
International Lashing Service is al meer dan 30 jaar een bekende naam in de Rotterdamse haven. Het bedrijf is van een sec sjorbedrijf uitgegroeid naar een multifunctioneel bedrijf. Behalve het los- en vastmaken van allerlei soorten lading assisteert ILS niet alleen bij meerdere stuwadoorsbedrijven in het horizontaal transport, maar fungeren ze ook zelf als stuwadoorsbedrijf.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Harbour Run en Harbour Walk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media!