nieuws
09.09.2022

JEX wil Rotterdam veroveren en verbindt zich als main partner aan de Harbour Run

JEX sluit zich naast het Havenbedrijf Rotterdam aan als nieuwe main partner van de Harbour Run Rotterdam. Sinds 2019 bouwt het bedrijf aan slimme software en diensten voor ondernemers in de uitzendbranche.  JEX, gevestigd in Kralingen, timmert hard aan de weg en heeft al meer dan 1300 klanten in heel Nederland. 

JEX is een jong en snelgroeiend bedrijf. “Ons klantenbestand groeit enorm. Hierdoor hebben we klanten door heel Nederland. Toch willen we graag onze verbinding met het Rotterdamse bedrijfsleven houden, want hier liggen onze roots.”, aldus Nick Hillebrand, oprichter en algemeen directeur van JEX. “Samen met de Harbour Run en ons sponsorship met de voetbalclub Feyenoord Rotterdam zorgen we dat we de connectie met onze stad houden.”

JEX daagt medewerkers uit
De softwareontwikkelaar wil de Rotterdamse haven veroveren met het partnership. “De Harbour Run past precies bij onze kernwaarden: verbinding, energie en lef!”. JEX zoekt naar verschillende manieren om medewerkers fit te houden en tegelijkertijd aan een team te bouwen. “We hebben met ons team dit jaar een militaire training gehad: JEXtreme. Je wordt daar mentaal weerbaarder van, het is goed voor de teambuilding en het is gewoon ontzettend tof om dit soort dingen te doen. Met deze samenwerking geven we hier ook een vervolg aan.”

 

De Harbour run is voor JEX hét perfecte middel om het Rotterdamse bedrijfsleven te bereiken. Martin den Ouden, Sales Manager van de Harbour Run, is blij met het nieuwe partnership: “Het is mooi om naast het Havenbedrijf Rotterdam ook met JEX een bedrijf met Rotterdamse roots toe te kunnen voegen als main partner. JEX zal met name door branding onderweg en op de start-/finishlocatie terug te zien zijn. Daarnaast zullen ze je een extra motivatie bieden om de finish te halen door hier proteïnerepen en water uit te delen!”

Voorbereiding in volle gang 
Op zondag 2 oktober verwacht JEX met meer dan 30 medewerkers aan de start van de Rotterdamse obstacle run te verschijnen. “We merken dat de Harbour Run leeft binnen JEX. Groepjes zijn aan het trainen en collega’s die zich nog niet hebben opgegeven worden uitgedaagd om alsnog mee te doen. En dan heb je nog de eeuwige discussie: loop je de 6 of 10 KM? We kijken ernaar uit om het obstakel parcours door de Rotterdamse haven af te leggen!”.

Heeft jouw bedrijf obstakels met het in- en verhuren van flexibel personeel? JEX is de one-stop-shop voor de uitzendbranche en bieden je de totaaloplossing die je nodig hebt. Benieuwd? Check dan de website van JEX, www.jex.nl.