nieuws
17.09.2020

Kameraden en werkpaarden?

Heb jij iedereen opgetrommeld om mee te doen en sta je nu met een team vrienden, collega’s of sportbuddy’s in 2021 aan de start? Dan zou je wellicht ook samen willen trainen,natuurlijk wel volgens de richtlijnen. Zodat je zeker weet dat je gezamenlijk over de finish komt.

Waarom zouden we samen moeten trainen?
De belangrijkste reden is dat het natuurlijk supergezellig is om samen met je kameraden te trainen! Maar je wil natuurlijk ook met elkaar over de finish komen. Het zou jammer zijn als de één later over de finish komt dan de ander of dat iemand onderweg moet afhaken. Door samen te trainen motiveer je elkaar om te gaan trainen en het maakt het ook iets makkelijker als je een gezamenlijk doel hebt. Het is aan jullie: worden jullie werkpaarden of sierpaarden!?

Leuke groepstrainingen
Er zijn erg veel leuke en effectieve trainingen die je samen kan gaan doen. Natuurlijk kan je de krachttrainingen doen die in de voorgaande blogs zijn beschreven, (Linken naar de blog) of je gaat samen een stuk hardlopen. Maar je kan natuurlijk ook kijken wat voor lessen of trainingen jullie kunnen doen. Jullie kunnen je inschrijven bij een bootcamp club, bijv. De Bunk’r of je kijkt welke groepslessen in de sportschool uitdagend lijken om samen te doen. Probeer trainingen/lessen te zoeken die voor jullie beide/allemaal uitdagend genoeg is/zijn. Motiveer elkaar en probeer samen het maximale resultaat te behalen! En dan na de workout aan een bakkie pleur, dat klinkt verleidelijk toch of niet?

Tag en deel je Harbour Run workout op social media, zodat wij het kunnen reposten. #HarbourRun #homeworkout #outdoorworkout #outdoorfitness #stayfit #strongertogether

Ben je geïnteresseerd geraakt in nog meer trainingen? Lees dan ook de blogs: pleuris eind hardlopen, steek je klauwen uit de mouwen om een muurtje te trotseren, ijzersterke armen van een echte krachtpatser en diehard beenspieren training.

Mention @harbourrrun op social media of gebruik de hashtag #harbourrun