nieuws
29.09.2021

Lift up your game met de Doornbos Heavy Weights!

Doornbos Equipment is al vanaf de eerste editie trots leverancier van het rijdend materieel voor de op- en afbouw van de Harbour Run. Met de Rotterdamse roots en het jarenlange werk in en rondom de Rotterdamse haven voelt het event als een thuiswedstrijd.

Vanaf jaar één is het businessteam van Doornbos Equipment niet meer weg te denken in de startlijsten van de Harbour Run. Na 7 jaar aan deelname kent het team van Doornbos Equipment de Harbour Run door en door. “Het past ook mooi bij wat we als Doornbos belangrijk vinden; handen uit de mouwen steken, plezier hebben in wat je doet, samenwerken en dan ook nog eens meedoen aan een activiteit die goed voor je is!”, zegt Sjoerd Spronck.

Doornbos Heavy Weights
Deze ervaren Harbour Runners staan dit jaar opnieuw aan de start om alle obstakels te trotseren, waaronder ook hun eigen obstakel; de Doornbos Heavy Weights!
Na al wat kilometers in de benen te hebben, wordt hier het uiterste gevraagd van je armkracht door zware boomstammen met touwen omhoog te trekken! De Harbour Run strategie van Doornbos Equipment? “We gaan als team van start naar finish, blijven bij elkaar en helpen elkaar tot we allemaal de obstakels hebben overwonnen. We doen het samen!”

Ga jij net als Doornbos Equipment samen de uitdaging aan?

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Harbour Run en Harbour Walk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media!