nieuws
05.07.2021

NIEUW! Harbour Walk Rotterdam

Ben jij geen held in hardlopen en het trotseren van rauwe obstakels, maar laat de haven van Rotterdam jouw hart wel sneller kloppen? Doe dan dit jaar mee aan de Harbour Walk! In samenwerking met het Maritiem Museum Rotterdam willen we iedereen de kans bieden om te genieten van de unieke locatie waar de Harbour Run elk jaar plaatsvindt. Kies jouw route van 6 of 10 km en geniet van de unieke locatie en sfeer!

Op zondag 3 oktober wandel je door verschillende loodsen en haventerreinen. De Harbour Walk brengt je langs de meest unieke plekken in de haven. Beleef tijdens de wandeltocht ook nog eens van dichtbij mee hoe de Harbour Runners over de rauwe obstakels klimmen en klauteren. Zo dichtbij dat je de strijdlust in de ogen van de Harbour Runners kan zien en misschien wel kan voelen. En dat terwijl je ondertussen geniet van de bijzondere verhalen uit de Rotterdamse haven verteld door gidsen vanuit het Maritiem Museum Rotterdam. Echte havenkenners vertellen je alles, van leuke weetjes tot de vergeten verhalen. De prijs voor een startbewijs is €45,- incl. administratiekosten.

Bij jouw Harbour Walk inschrijving is inbegrepen:
– Een Harbour Walk T-shirt
– Een Harbour Walk medaille
– Koffie/thee en wat lekkers voor onderweg

Schrijf je snel in, want we starten dit jaar met slechts 100 Harbour Walkers! Er zijn 4 verschillende startvakken beschikbaar tussen 11:00 en 12:30 uur. Bij inschrijving kan je je gewenste starttijd kiezen (vol=vol). Wandel jij ook met ons mee door de grootste haven van Europa?

Tag @harbourrrun op social media of gebruik de hashtag #harbourrun.