Harbour run

Op zondag 6 oktober 2024 is het weer zo ver! Voor de tiende keer is de Harbour Run, echwel een Rotterdamse run. Je krijgt een unieke kijk in de Rotterdamse haven en in het leven van de havenarbeiders. Deze jubileum editie wil je niet missen! 

Wat is het? Dé obstacle run dwars door de Rotterdamse haven, door harde werkers voor harde werkers. 

Waar is het? De Rotterdamse havenbedrijven stellen speciaal voor deze obstacle run hun terreinen open voor de Harbour Runners. Je rent dwars over haventerreinen en kades, langs schepen, kranen, containers en door havenloodsen.

Welke afstanden? Iedereen kan meedoen, want we hebben een 6 en 10 kilometer afstand. De route van de kortere afstand is onderdeel van het 10 kilometer parcours, maar je rent een stukkie minder en je komt een aantal obstakels minder tegen onderweg. Tijdens de Harbour Run kan je nog kiezen voor welke afstand je gaat!  

Gerse obstakels? De havenarbeiders en krachtpatsers maken het 6 kilometer en 10 kilometer parcours ingewikkelder door het bouwen van nieuwe obstakels. Stap in de schoenen van deze werkpaarden en maak het zware werk in de haven echt eens mee. Klim over containers, spring over hekken, klauter over stootkussens, hijs de zeilen en sjouw met zware gewichten. Dit zijn onderdelen van het parcours. De obstakels maken we elk jaar op onze social media pagina‘s bekend.

Meedoen? Ja toch, niettan? Je kan je nu inschrijven via onze ticketshop.

Vragen? Mail naar info@harbourrun.nl