nieuws
16.09.2022

Primeur voor Hutchison Ports ECT Rotterdam als eerste Businessarea Partner van de Harbour Run

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) is dit jaar voor het eerst businessarea partner van de Harbour Run Rotterdam. Wij spraken Marilyne van Hoey Smith, sr. Commercial Executive ECT en Head of Sales van European Gateway Services over het nieuwe partnership.

ECT behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa.  “ECT is sinds 1966 actief in de Rotterdamse haven en sinds de tachtiger jaren op de Maasvlakte, waar wij de eerste geautomatiseerde terminal ter wereld realiseerden. Daarnaast houden wij ons onder de naam European Gateway Services bezig met het containervervoer naar Europa.”, vertelt Marilyne.

Een bijzonder teambuilding event
Een aantal jaar geleden deed ECT voor het eerst met een businessteam mee aan de Harbour Run. Sindsdien is ECT ieder jaar trouw van de partij met een groep enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

“Ik heb mogen ervaren dat de Harbour Run een bijzonder teambuilding event is. Samen met collega’s trotseer je de obstakels en tegelijkertijd ontmoet je in deze unieke setting veel zakelijke relaties”, aldus Marilyne. “Daarnaast biedt dit partnership ons ook de kans om ECT te presenteren op de arbeidsmarkt. Met onze zichtbaarheid, positieve vibe en teamspirit laten wij zien hoe leuk het is om voor ons bedrijf te werken.”

Dit is nog maar het begin!
ECT en EGS hebben samen twee businessteams samengesteld. Wat Marilyne betreft is dit nog maar het begin van het partnership. “We krijgen veel positieve reacties van onze collega’s in Rotterdam en het achterland. Wij zouden het enorm leuk vinden om hen op volgende edities ook te kunnen uitnodigen!”

Martin den Ouden, Sales Manager van de Harbour Run, sluit hierop aan “Wij zijn enorm blij met ECT als nieuwe partner voor onze Businessarea. Met een bedrijf dat zo’n begrip is in de Rotterdamse haven kunnen we nog meer uit het event halen. We kijken ernaar uit om samen nog meer uit te pakken!’’

One team, one goal!
De Harbour Run is een unieke manier om elkaar binnen het bedrijf beter te leren kennen. “Opeens zit je met mensen van de technische dienst, commercie en operatie in één team. Het gaat er niet om wat je functie is, maar het gaat om de gezelligheid, elkaar leren kennen en het letterlijk én figuurlijk met elkaar obstakels overwinnen. One team, one goal!” Daarnaast is de Harbour Run voor iedereen, vindt ook Marilyne. “De voorpret is al weken geleden begonnen, met gezamenlijke trainingen en er is een ECT ‘Harbour Run’ app groep, met ieder jaar weer hilarische foto’s. Het doel is om samen over de finish te komen. De eindtijd is niet belangrijk als er maar gelachen wordt.’’

Harbour Run
De Harbour Run loopt dwars over haventerreinen, over de kades, langs de schepen, kranen, containers en door een aantal havenloodsen. De deelnemers kiezen op de dag zelf om 6 of 10 km af te leggen. Deze terreinen zijn normaal gesproken afgesloten voor publiek, maar worden op 2 oktober speciaal voor de naar verwachting 6.000 Harbour Run lopers opengesteld. En alsof dat nog niet genoeg is, worden deelnemers van de Harbour Run uitgedaagd om in meer dan 25 obstakels te overwinnen.

Meedoen?
Wil je ook graag meedoen aan de Harbour Run 2022? Schrijf je dan in via deze pagina. Neem jij de route voor harde werkers van 6km of daag jij jezelf uit door de route van 10km te kiezen?

INSCHRIJVEN