nieuws
30.09.2021

Ren jij ook mee voor Sophia?

Rotterdammers voor elkaar! Naast het rennen en klauteren over de obstakels kunnen de deelnemers, business teams en partners dit jaar weer in actie komen voor de Stichting Vrienden van het Sophia.

Steun het goede doel!
De Harbour Run steunt het Kinderthoraxcentrum in het Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam. Hier worden kinderen behandeld met ernstige aandoeningen aan het hart, de longen en luchtwegen. Samen zetten we ons in voor de realisatie van een speciaal kindvriendelijk inspanningslab, waar deze kinderen optimale begeleiding krijgen om na een ingreep een maximale conditie en spierkracht op te bouwen. Want een goede fysieke fitheid is belangrijk voor iedereen, maar van levensbelang voor kinderen met aandoeningen aan het hart, de longen of luchtwegen. Met het ingezamelde bedrag steunt de Harbour Run baanbrekend onderzoek in het Sophia Kinderziekenhuis en draagt zo bij aan de beste zorg voor zieke kinderen. Help jij ons mee om zoveel mogelijk donaties binnen te loodsen? Meer weten over Stichting Vrienden van het Sophia? Klik dan op onderstaande link.

Tussenstand
Op dit moment hebben wij al €1655,- opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis ❤️ Danielle Plat doet het waanzinnig en heeft al €510 opgehaald. Hier zijn wij enorm dankbaar voor, maar we zijn er zeker nog niet! Doneer ook en laten we samen het doel bereiken. Kom jij ook in actie voor het Sophia? Doneer dan nu via onderstaande button of maak je eigen actiepagina aan!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Harbour Run en Harbour Walk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media!