nieuws
16.03.2022

De Harbour Run steunt dit jaar het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam!

Nog even samen de tafel van drie oefenen. Een spelletje spelen. Even knuffelen voor het slapengaan. Een nachtzoen. Het lijken vanzelfsprekende momenten vlak voor bedtijd, maar ze zijn van onschatbare waarde. Zeker voor een kind dat wekenlang in een ziekenhuis ligt en wil dat papa, mama, broertje of zusje in de buurt is. Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam maakt deze momenten mogelijk voor een kind dat in het naastgelegen Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis verblijft. Zo kan een gezin dat verder weg woont, toch dicht bij elkaar blijven in een voor hen vaak moeilijke periode.

Help mee en geef ouders, broertjes en zusjes een plek in het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Doneer nu! Ren jij dit jaar mee met de Harbour Run dan kan jij je op 2 verschillende manieren inzetten voor het Ronald McDonald fonds.

Als individuele deelnemer kun je:

  • Een Steentje bijdagen (€5,-). Door het sponsoren van een LEGO® blokje bouw jij mee aan de Huiskamer in het Sint Franciscus Gasthuis.
  • Een Nachtzoen geven (€60,-). Door een overnachting te sponsoren, maakt u een nachtzoen mogelijk voor een kind dat in het Sophia Kinderziekenhuis ligt.

DONEER NU

Als business team kun je:

  • Een Nachtzoen (€60,-) . Door een overnachting te sponsoren, maakt u een nachtzoen mogelijk voor een kind dat in het Sophia Kinderziekenhuis ligt.
  • Een Nachtzoen geven voor een hele week (€420).

DONEER NU

Lees meer over het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam op https://www.kinderfonds.nl/!