nieuws
01.05.2021

Welk type harde werker ben jij?

We werken graag hard en zijn daar ook trots op. De één verzet mentaal veel werk en de ander verzet juist weer veel fysieke arbeid. Harde werkers zijn onmisbaar, zo ook de harde werkers die de haven draaiende houden. Tijdens de Harbour Run kruip jij in de huid van deze harde werkers. Maar welke types harde werkers kom je bij de Harbour Run tegen? Wij hebben al onze harde werkers op een rijtje gezet! Welke ben jij?

1. De één doel-harde werker

Maanden van tevoren bereid jij je voor op jouw ultieme doel van dit najaar. De Harbour Run. Nee, alleen het uitlopen van de Harbour Run is niet genoeg. Jij hebt een groter doel: de snelste tijd neerzetten. Hier werk jij ontzettend hard voor. Zelfs na een slopende dag op het werk trek jij fluitend je hardloopschoenen weer aan om te gaan trainen.

2. De aangeboren harde werker

Hard werken zit in je genen. Jij weet met gemak elk obstakel te trotseren. Klimmen, klauteren of slepen, het is allemaal geen punt voor jou. Het lijkt alsof je een externe fles energie op je rug draagt, want het liefst zou je na de finish nog een paar rondjes willen doen. Jij bent de definitie van een harde werker in een menselijk lichaam gegoten.

3. De overwonnen harde werker

Heb jij last van hoogtevrees, straatvrees of ben je misschien wel bang voor water? De Harbour Run is voor jou een extra grote uitdaging, maar toch besluit je mee te doen! Jij durft jouw angsten in de ogen aan te kijken. Al lijken de obstakels voor jou wel 4x zo hoog dan dat ze echt zijn, toch trotseer jij stuk voor stuk alle obstakels.

4. De ‘sier’ harde werker

Jij doet mee aan de Harbour Run voor de fun en de beleving! Jij zoekt unieke manieren om weer gezellig bij te kletsen met vrienden of collega’s. Weken van tevoren hebben jullie al beslist welke sportoutfit je samen op de dag van de Harbour Run aandoet. Jij loopt de Harbour Run alsof je over een catwalk flaneert en ziet er bij de finish uit alsof je nooit hebt gerend.

5. Take-one-for-the-team harde werker

Teamspirit stroomt door jouw aderen. Jij dopt niet alleen je eigen boontjes, maar zorgt tegelijkertijd ook voor anderen. Jij bent de ideale teamspeler en helpt als eerste al jouw over de gerse obstakels heen. Egoïst staat namelijk niet in jouw woordenboek. Zitten jouw teamgenoten er helemaal doorheen? Dan ben jij degene die ze net dat beetje extra motivatie geeft om de finish te halen!